“Den som söker han finner, den som sover han drömmer.”Fotograf: Malin (jag)
Modell:
Linette & Evelina
Makeup:
Cecilia

Nog för att de börjar bli lite kallt ute nu men höst är det ju inte riktigt än? Augusti är ju inte slut ännu och september brukar allt kunna erbjuda en och annan varm och fin dag. Jag tycker nog det är liiiiite tidigt att säga att det är höst. Jag kommer nog dock förneka hösten in i det sista. Men lite mysigt ska det allt bli. Tända ljus, dricka te/varm choklad och mysa ner sig i soffan. Ibland gillar jag nog att vi har årstider. Håller ni med? 🙂

Du kanske också gillar

2 kommentarer

 1. Blev jättescnygga bilder! 🙂
  Tänkte att du kan länka till just linette.nu istället för Tumblr för jag använder hemsidan med dess blogg mer nu. 🙂 Mailar dig sen när jag vet hur vi ska fortskrida med projektet! 😉

  1. Visst blev det! Det kommer nog ett par till!
   Jadå, jag såg att det blev fel i det inlägget. Ska fortsätta till linette.nu! 😉

   Låter toppen, ska bli skitkul! ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.