Mizzy.se – Winter 2015

mizzy_iceprincess_2015_sophie_5_webben mizzy_iceprincess_2015_sophie_8_webben mizzy_iceprincess_2015_sophie_15_webben

Bilder från Mizzy.se vinterkampanj som jag fotograferat!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

 1. Hej!
  Har du gjort redigeringen på bilderna också?
  Jag kan inte låta bli att undra vad som hänt med modellens ögon och hud, speciellt från ögonen och ner på näsan, det är som att den har blivit helt utslätad? Hudens konturer bara tagits bort, de undre ögonfransarna syns inte och likaså “rynkorna” som är under ögat. Hela huden i ansiktet känns som om det fått någon slags.. blurrighet över sig, något utslätat? Vet inte riktigt vad för verktyg du jobbat med men resultatet ser väldigt konstigt ut. Speciellt när du låtit finnar vara kvar. Det blir dessutom stor skillnad mot ansiktets hud jämfört med kroppen som inte alls är lika “utslätad”, eller vad jag ska kalla det. Skärpan tror jag egentligen sitter i bilden – men huden i ansiktet gör nästan att det ser oskarpt ut, speciellt ju mer man zoomar in.

  Ögonvitorna är onaturligt vita och lyser väldigt mycket, ser målade vita ut nästan. Vet inte vad du jobbat med för verktyg här men ett tips är att göra ett grålager och jobba med dodge & burn-verktyget för att ljusa upp ögonen istället 🙂

  Annars tycker jag ljuset över modellen är jämnt och bra! Men att du borde ser över redigeringen, som en serie sticker sista bilden ut med den annorlunda blåa färgen på klänningen; den har en helt annan ton än de andra. Annars är bakgrunderna bra i samma ton! En närbild på håret sett bakifrån kanske vore något att lägga till?

  Ett tips är att kolla videos med hudredigering, hudretusch på moderskeppet eller Youtube 🙂 jobba med lagningspenseln och ljusa + mörka kurvor med låg opacitet.

  Tänkte att ifall dessa bilder kommer upp på hemsidan kan det vara bra att kolla igenom bildernas redigering! Man vill ju inte att kunderna ska tro att någon slags liknelse efter en dockhy är idealet för löshår eller att man måste se ut på ett visst sätt för att köpa håret 🙂 För att öka kvalitén tycker jag ni borde tänka på hudredigeringen, du kan inte fortsätta på den du gjort sen gymnasiet, den ser ärligt talat väldigt onaturlig ut, även om jag förstår att det är lätt att försätta jobba med något man gjort länge. Sen tycker jag ni ska tänka på olika utsnitt på bilderna för att kunderna ska kunna se håret från olika vinklar t ex.

  Jag hoppas du inte blir upprörd över min feedback, men jag tänkte att det kunde vara kul eftersom du fortfarande verkar vara lite fotointresserad även om ditt företag inte är igång längre. Nu när jag fått lära mig mycket kring bildanalys, tänkande kring bilder och redigering så tänkte jag att det kunde vara intressant för dig att få en annan synvinkel på det hela, speciellt eftersom bilderna används i ett kommersiellt syfte. Sen är det ju alltid nyttigt med konstruktiv kritik, speciellt om man vill utvecklas! 🙂

  Du får gärna höra av dig om du vill fråga något, ha mer feedback eller så! 🙂

  Ha det bra!

  // Elina

  1. Hej Elina!

   Kul att höra från dig!
   Tack för din feedback, som du säger är det aldrig fel med feedback och andras åsikter och tankar. 😉

   Du fick mig faktiskt att bli lite mer inspirerad kring det hela med redigering. I och med att jag inte är igång lika mycket längre blir det lätt samma sak varje gång som du skriver.
   Ska ta till mig av det du skrivit. Du får så klart höra av dig om du vill fråga något eller så också! 😀

   Du får gärna feedbacka igen, bra med utveckling och höra andras tankar som sagt! 🙂
   Ha det så bra du också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.