“Stort begär är ändlös fattigdom.”

Fotograf: Malin (jag)
Modell: 
Martina

Förra veckan fyllde denna tjej hela 20 år! Och vi har känt varandra i sissodär 13 år, jisses!
I lördags hade Martina födelsedagsfest som var jätterolig, stukade dock tån när jag slog i den i en stol. Den är fortfarande stel, öm och lite svullen?!  Haha, har nog aldrig slagit i tån så hårt, dock tänkte jag inte så mycket på det då utan allt det onda kom efteråt. Jaja, förutom min stackars tå så var det ju jätteroligt och jag tror Martina blev nöjd över alla presenter. 🙂

Du kanske också gillar

4 kommentarer

  1. Ja 13 år… känns som det var igår vi träffades! ;D nej, det gör det faktist inte. Men det har varit 13 jättebra år!
    Hoppas att din tå läker ihop snart 🙂 tur att du hade roligt af!
    Jaaaaaa, jag är jättenöjd med alla paket! Måste se till o prova vantarna snart ^^

    1. Haha, nej det känns faktiskt som om vi känt varandra så gott som hela livet! Håller med dig! 😉
      Haha, jag också. Det tycker jag! Hoppas du också hade kul? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.